Skip links
Inhoud

Puur
Voor de smakelijkste desembroden moet je bij Koos zijn! De geur van dagvers brood kom je bij de voordeur van onze winkels al tegemoet; of je nu in Valkenburg aan de Geul of Maastricht bent.  Op authentieke, ambachtelijke, wijze en met gebruik van pure ingrediënten bakken wij dagelijks vers desembrood. Brood dat bestaat uit een samenstelling van biologisch geteelde en door de Commandeursmolen in Mechelen gemalen meel en het natuurlijke product zuurdesem.

Kunderkruuts en meer
Voor een groot deel vormt Koos het brooddeeg, nadat het secuur is afgewogen, nog met de hand. Een arbeidsintensief werkproces, maar het resultaat mag er zijn. Iedere dag weer. Onze ambachtelijke  'Kunderkruuts', 'Pain de campagne','Neubourg' en vele andere soorten (zuur)desembroden zijn dagvers en zo puur dat je je vingers erbij af likt. En dat wij daar trots op zijn, mag je gerust weten. Bij Koos proef je de passie voor het vak.

Bakkerij Koos bakt uniek desembrood waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. "Wij koesteren het ambachtelijk vak, waarbij wij alleen met pure en biologische grondstoffen werken. Dagelijks bakken wij zo'n 50 smaakvolle broden en 30 soorten klein brood."

Puur brood van Koos... daar krijg je geen genoeg van!


Snelkoppelingen