Skip links
Inhoud

Smaak
Over smaak valt niet te twisten. Zuurdesembrood heeft een vastere, maar veerkrachtige kruim met een stevige, brosse korst en een uitgesproken broodsmaak. Daarnaast is desembrood beter verteerbaar dan gewoon brood. Door het eigengemaakte zuurdesem is ons desembrood luchtiger en heeft een minder geprononceerde smaak. Wij spreken dan ook liever van desem- of natuurdesembrood!

Iedere dag lekker vers brood van Koos. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten en maten, zoals bijvoorbeeld de befaamde 'Koos' broden:

Tarwe desem

Naam   Tarwe desem
Samenstelling Volkorenmeel, tarwemeel, roggemeel, zout, zuurdesem
Allergenen Gluten, rogge
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbele

   

Rogge desembrood

Naam   Rogge desembrood
Samenstelling Tarwebloem, volkorenmeel, roggemeel, roggemeel, zout, zuurdesem
Allergenen Gluten, rogge
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. 

           

Neubourg

Naam   Neubourg
Samenstelling Tarwebloem, volkorenmeel, geroosterde mout, zout, zuurdesem, zonnebloempitten
Allergenen Gluten, zonnebloempitten
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook lekker om tosti’s mee te maken

Pain levain

Naam   Pain levain
Samenstelling Tarwebloem, roggebloem, zout, zuurdesem
Allergenen Gluten, rogge
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook zeer geschikt voor tosti’s en bruchetta’s

Kunder kruuts

Naam   Kunder kruuts
Samenstelling Tarwebloem, roggebloem, roggemeel, zout, zuurdesem, zonnebloempitten
Allergenen Gluten, rogge, zonnebloempitten
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Elzasser

Naam   Elzasser
Samenstelling Tarwebloem, zout, zuurdesem, zonnebloempitten
Allergenen Gluten, zonnebloempitten
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook lekker om tosti’s mee te maken

Flûte

Naam   Flûte
Samenstelling Tarwebloem, zout, gist, zuurdesem
Allergenen Gluten, gist
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers)
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Noten desembrood

Naam   Noten desembrood
Samenstelling Tarwebloem, volkorenmeel, roggemeel, hazelnoten, zout, zuurdesem
Allergenen Gluten, rogge, noten
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Pain de campagne wit

Naam   Pain de campagne wit
Samenstelling Tarwemeel, tarwebloem, zuurdesem
Allergenen Gluten
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook zeer geschikt voor tosti’s en bruchetta’s

Pain de campagne bruin

Naam   Pain de campagne bruin
Samenstelling Tarwemeel, tarwebloem, roggemeel, zout, geroosterde mout, zuurdesem
Allergenen Gluten, rogge
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

  

Krentenknaapje

Naam   Krentenknaapje
Samenstelling Volkorenmeel, roggebloem, roggemeel, zout, zuurdesem en krenten
Allergenen Gluten, rogge
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Grand Cru

Naam   Grand Cru
Samenstelling Volkorenmeel, zout, zuurdesem, sesam, lijnzaad, havervlokken, zonnebloempitten en pompoenpitten
Allergenen Gluten, kan sporen van noten bevatten
Bewaaradvies Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Tip: onze broden zijn vooral heel lekker met roomboter en oude kaas, stroop en ander smakelijk broodbeleg. Wij hebben in het broodassortiment ook harde en zachte broodjes en smakelijke roombotercroissants. Wij maken geen vlaaien of banket.






Snelkoppelingen