Bakkerij Koos

Broekhem 69
6301 HE Valkenburg aan de Geul
043 6012146

Smaak

Over smaak valt niet te twisten. Zuurdesembrood heeft een vastere, maar veerkrachtige kruim met een stevige, brosse korst en een uitgesproken broodsmaak. Daarnaast is desembrood beter verteerbaar dan gewoon brood. Door het eigengemaakte zuurdesem is ons desembrood luchtiger en heeft een minder geprononceerde smaak. Wij spreken dan ook liever van desem- of natuurdesembrood! Iedere dag lekker vers brood van Koos. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten en maten, zoals bijvoorbeeld de befaamde 'Koos' broden:

Tarwe desem

Naam   Tarwe desem
Samenstelling
 
  Volkorenmeel, tarwemeel, roggemeel, zout, zuurdesem
Allergenen   Gluten, rogge
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbele

Rogge desembrood

Naam   Rogge desembrood
Samenstelling
 
  Tarwebloem, volkorenmeel, roggemeel, roggemeel, zout, zuurdesem
Allergenen   Gluten, rogge
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. 

Neubourg

Naam   Neubourg
Samenstelling

 
  Tarwebloem, volkorenmeel, geroosterde mout, zout, zuurdesem, zonnebloempitten
Allergenen   Gluten, zonnebloempitten
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

 
 

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook lekker om tosti’s mee te maken

Pain Levain

Naam   Pain levain
Samenstelling   Tarwebloem, roggebloem, zout, zuurdesem
Allergenen   Gluten, rogge
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook zeer geschikt voor tosti’s en bruchetta’s

Kunder kruuts

Naam   Kunder kruuts
Samenstelling
 
  Tarwebloem, roggebloem, roggemeel, zout, zuurdesem, zonnebloempitten
Allergenen   Gluten, rogge, zonnebloempitten
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Elzasser

Naam   Elzasser
Samenstelling
 
  Tarwebloem, zout, zuurdesem, zonnebloempitten
Allergenen   Gluten, zonnebloempitten
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook lekker om tosti’s mee te maken

Flûte

Naam   Flûte
Samenstelling   Tarwebloem, zout, gist, zuurdesem
Allergenen   Gluten, gist
Bewaaradvies
 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers)
Gebruiken
 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Noten desembrood

Naam   Noten desembrood
Samenstelling
 
  Tarwebloem, volkorenmeel, roggemeel, hazelnoten, zout, zuurdesem
Allergenen   Gluten, rogge, noten
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijnproevers), ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
 

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Pain de campagne

Naam   Pain de campagne wit
Samenstelling   Tarwemeel, tarwebloem, zuurdesem
Allergenen   Gluten
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken

 
 

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg. Ook zeer geschikt voor tosti’s en bruchetta’s

Pain de campagne

Naam   Pain de campagne bruin
Samenstelling
 
  Tarwemeel, tarwebloem, roggemeel, zout, geroosterde mout, zuurdesem
Allergenen   Gluten, rogge
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
 

Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Krentenknaapje

Naam   Krentenknaapje
Samenstelling
 
  Volkorenmeel, roggebloem, roggemeel, zout, zuurdesem en krenten
Allergenen   Gluten, rogge
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Grand Cru

Naam   Grand Cru
Samenstelling

 
  Volkorenmeel, zout, zuurdesem, sesam, lijnzaad, havervlokken, zonnebloempitten en pompoenpitten
Allergenen   Gluten, kan sporen van noten bevatten
Bewaaradvies

 
  Bij voorkeur ongesneden en in papier(voor de echte fijjnproevers), is ook uitstekend in te vriezen
Gebruiken
 
  Met roomboter en oude kaas, stroop en alle andere lekkere broodbeleg

Tip: onze broden zijn vooral heel lekker met roomboter en oude kaas, stroop en ander smakelijk broodbeleg. Wij hebben in het broodassortiment ook harde en zachte broodjes en smakelijke roombotercroissants. Wij maken geen vlaaien of banket.

Bakkerij Koos

Broekhem 69
6301 HE Valkenburg aan de Geul
043 6012146

Bakkerij Koos

L. van Maesenstraat 1
6301 EA Valkenburg aan de Geul
043 6014616

Bakkerij Koos

Plein 1992 76
6221 JP Maastricht
043 3250034